Zaterdag 12 maart mag S.V. ’t Harde zich gaan opmaken voor een thuiswedstrijd tegen V.V. Kampen. De wedstrijd zal om 14.30 beginnen met een fluitsignaal van scheidsrechter Van der Velde.

S.V. ’t Harde won zijn eerste wedstrijd na de winterstop tegen ’s Heerenbroek en kwam zo op de 2e positie terecht. Vorige week gingen de groenhemden met 4-2 onderuit tegen VHK. Dit was een wedstrijd ver door de ondergrens. Door dit onnodige verlies is de 2e plek inmiddels weer afgestaan aan V.V. Zalk en moet er vandaag gewonnen worden om zo bij de bovenste plekken te blijven staan.

V.V. Kampen beleeft tot op heden een ongelukkig seizoen. Dit seizoen waren de verwachtingen hoger dan de huidige laatste plek. Door een samenwerkingsverband met buurman Dos Kampen is de selectie weer op peil gebracht en wordt er weer aan de competitie deelgenomen na een seizoen afwezig te zijn geweest. Tot op heden heeft het nog geen punten opgeleverd voor onze bezoekers.

Vanaf deze plek willen wij eenieder een fijne en sportieve wedstrijd toewensen. Wij willen het publiek vragen om zich aan de geldende regels van de KNVB te houden en geen alcoholische dranken langs de velden mee te nemen tijdens de wedstrijd.

Historie:

Competitie thuiswedstrijden

2017 – 2018 S.V. ’t Harde – V.V. Kampen 3-4 Henk Elskamp, Arnoud Kamerbeek & Bram van der Worp

2019 – 2020 S.V. ’t Harde – V.V. Kampen 6-3 Lawrence Visch 3x, Youri van Boven 2x & Wesley van der Roest

Oefenwedstrijden:

2016 – 2017 S.V. ’t Harde – V.V. Kampen 1-0 Terence ten Brink