Nadat het bedrijventoernooi van 2020 en 2021 door de Corona pandemie niet konden doorgaan is het dit jaar al weer de 8e keer dat de S.V. ’t Harde het jaarlijkse bedrijventoernooi zal gaan organiseren. Voorgaande edities waren met een aanzienlijk aantal deelnemende teams zeer geslaagd.

Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op zaterdag 25 juni. Per team zijn ca. 10 spelers nodig, waarvan 1 keeper, 6 veldspelers en 3 wisselspelers (minimale leeftijd 17 jaar). De spelregels zijn op aanvraag beschikbaar, en zullen onder de deelnemende teams tijdig worden verspreid.

Bij het laatst gehouden toernooi van 2019 waren er 21 deelnemende bedrijven. Wij hopen natuurlijk dat dit aantal nog groter wordt. Er is plaats voor maximaal 24 teams. Uiteraard zal er weer het nodige vermaak zijn voor de supporters en kinderen. Ook de inwendige mens zal zeker niet vergeten worden

Het definitieve programma (incl. uitleg, opzet, kosten etc.) zal binnenkort bekend worden gemaakt. Sponsoren van S.V. ‘t Harde en deelnemers aan het toernooi van vorige edities hebben uiteraard voorrang bij de inschrijving. Inmiddels is de online inschrijving al een tijd geleden gestart en hebben de eerste bedrijfsteams zich al weer ingeschreven. Geïnteresseerden of belangstellenden kunnen zich al éénvoudig aanmelden via de onderstaande button:

Indien u vragen heeft klik HIER om ons een bericht te sturen of kijk op onze webpagina voor meer informatie.

Na aanmelding ontvangen de deelnemende bedrijven in de loop van het voorjaar van 2022 verdere informatie omtrent uitleg, opzet, kosten etc. Let op: er is ruimte voor maximaal 24 teams om zich aan te melden, vol=vol!