Na een week rust kwam S.V. ‘t Harde slecht uit de startblokken. Er werd met 4-2 verloren van VHK uit Sint-Jansklooster.

Na een indrukwekkende minuut stilte voor een overleden erelid van VHK begon de wedstrijd gelijk rommelig. Aan beide kanten werd er niet echt gevoetbald en veel de lange bal gehanteerd. Gevolg hiervan was veel balverlies en veel slordigheden in de passing.

Na 5 minuten spelen werd er door een te korte terugspeelbal op keeper Van Der Groef, de bal onderschept door een aanvaller van VHK en kwam er 1-0 op het scorebord te staan. Dit was tevens de ruststand.

Na rust werd het spelbeeld niet veel anders, de hardenezen proberen diverse aanvallen op te zetten, maar het was allemaal te onrustig en onzuiver in de passing. Na 10 minuten spelen werd het 2-0 voor VHK. Het verhaal daarna was

repeterend; S.V. ‘t Harde maakte de aansluitingtreffers en binnen 2 minuten was de marge weer op 2 doelpunten.

Henk Elskamp maakte 2-1 via een penalty, gelijk daarop werd het 3-1.

Een kwartier voor tijd scoorde Jari Bakker 3-2 en gelijk na de aftrap werd de eindstand van 4-2 bepaald door VHK.

Er zal de komende weken uit een ander vaatje getapt moeten worden. De onderlinge verschillen zijn zo klein in deze klasse tussen plek 2 en 8, dat bij verlies je zo een paar posities zakt in de ranglijst.

Zaterdag 12 maart speelt S.V. ‘t Harde thuis tegen V.V. Kampen. De wedstrijd begint om 14.30 uur