Nu de coronamaatregelen wederom zijn versoepeld kan het kaartseizoen van de klaverjasklub “S.V. ’t Harde” herstart worden op aanstaande donderdag 24 februari 2021 om 19.45 uur in de gezellige kantine van de sportvereniging S.V. ’t Harde aan de Bovenweg 8 in ’t Harde.

Zolang het virus gunstig gezind is wordt er elke donderdagavond, behalve in de “Hemelvaartsdagweek” dan op de dinsdagvond, tot begin juni geklaverjast om de “weekprijzen”. Of er een seizoenskompetitie komt en hoe de speelperiodes er uit gaan zien wordt verderop in het seizoen bepaald.

Op elke speelavond worden er 3 rondes gespeeld volgens het zogenaamde “Amsterdamse “ systeem. Voor elke ronde wordt geloot voor de tafelindeling. Nieuwe leden zijn elke speelavond van harte welkom voor een symbolische seizoenskontributie van € 1,50 per persoon en per speelavond moet € 4,- per deelnemer worden ingelegd.

Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij Peter van der Burg, tel. 06 11300750 of Gert Drost, tel. 038 8506316.