Na een lange winterstop mag S.V. ’t Harde zich gaan opmaken voor de herstart van de competitie. De eerste competitiewedstrijd van 2022 mag afgewerkt worden tegen ’s Heerenbroek en de wedstrijd zal om 14.30 beginnen met een fluitsignaal van scheidsrechter Reins.

S.V. ’t Harde staat na 8 wedstrijden op een 3e plek en moet proberen om weer in de “flow” van voor de winterstop te komen. De laatste 3 competitiewedstrijden werden toen winnend afgesloten. De mooie serie werd toen ruw onderbroken door een niet nader te noemen pandemie.

’s Heerenbroek staat na 8 wedstrijden spelen op een 8e plek. Dit lijkt een groot verschil met S.V. ’t Harde, maar qua punten scheelt het er maar 2. ’s Heerenbroek zal dan ook alles in het werk stellen om voor de winst te gaan, om zo over S.V. ’t Harde heen te komen.

Vanaf deze plek willen wij een ieder een fijne en sportieve wedstrijd toewensen. Wij willen het publiek vragen om zich aan de geldende regels van de KNVB te houden en geen alcoholische dranken langs de velden mee te nemen tijdens de wedstrijd.

Historie:

Competitie thuiswedstrijden

2017 – 2018 S.V. ’t Harde – ’s Heerenbroek 2-1 Dinand Dekker, Bram van der Worp

2019 – 2020 S.V. ’t Harde – ’s Heerenbroek 0-1

Oefenwedstrijden:

2015 – 2016 S.V. ’t Harde – ‘s Heerenbroek 6-0 E.D., Arno Leusink, Arjan Kwakkel 2x, Menno van ‘t Hul