Op een winters sportpark heeft het eerste elftal een 0-3 nederlaag geleden tegen S.V. Otterlo. Het niveau verschil tussen de koploper uit de 3e klasse B en de nummer 3 van de 4e klasse D was duidelijk zichtbaar.

Otterlo speelt gegroepeerd vanuit de organisatie en komt hier met regelmaat goed voetballend uit richting doel van de tegenstander. Dit was na 3 minuten al zichtbaar door een snelle uitbraak, waarbij Rence van der Wal vanuit een bijna onmogelijke hoek de 0-1 weet te scoren.
Tot aan de rust gebeurde er verder niet veel enerverends, behalve dat er 3 spelers van Otterlo uitvielen met allen een hamstringblessure.

Na rust heeft trainer René van ’t Goor wat wijzigingen aangebracht. Henk Elskamp en Youri van Boven werden als aanvallers ingebracht en wisten samen met Stefan Marsman wat kansen af te dingen. Alleen werden de kansen net als in de oefenwedstrijd van vorige week niet benut. Het ontbreekt S.V. ’t Harde op dit moment aan efficiëntie om de aanvallende intenties om te zetten in doelpunten.

Na een half uurtje in de 2e helft was het venijn er wel uit bij S.V. ’t Harde en bij de eerste de beste aanval van Otterlo werd de 0-2 gemaakt. 10 minuten voor het einde van de wedstrijd maakt Rence van der Wal 0-3. Na 90 minuten voetballen, floot de zeer goed leidende scheidsrechter Elskamp de wedstrijd af.

Ondanks de nederlaag was het een nuttige wedstrijd voor de mannen van René van ’t Goor. Er is zeker nog werk aan de winkel aankomende week naar de wedstrijd richting ’s Heerenbroek. Deze wedstrijd is de eerste competitiewedstrijd na de lange winterstop en zal om 14.30 uur gespeeld worden op sportpark Schenk.

Dinsdagavond staat er ook nog een wedstrijd voor onder de 21 jaar op het programma. Voor de Beltona competitie speelt S.V. ’t Harde thuis tegen Zwart Wit ’63. Om 20.00 uur zal deze wedstrijd starten.