Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen LOEmedia uit Elburg mediapartner is geworden van S.V. ’t Harde. Op zaterdag 5 februari jl. is het LOEmedia reclamebord officieel overgedragen aan de sportvereniging.

LOEmedia is al jaren een gewaardeerd partner op mediagebied. Veelvuldig worden persberichten van S.V. ’t Harde door LOEmedia gepubliceerd op o.a. kabelkrant, website en sociale mediakanalen van de LOE. Daarnaast is LOEmedia van grote waarde van S.V. ’t Harde door de live radio verslagen van de wedstrijden van het eerste elftal door de enthousiaste en bevlogen clubwatcher en verslaggever Ton Vermeulen. Mede namens Ton en zijn LOE collega’s zijn de wedstrijden van het vlaggenschip van S.V. ’t Harde voor iedereen te beluisteren vanuit huis. Met name in de afgelopen twee jaren van corona, waarin nogal eens zonder publiek gespeeld werd, zat menigeen gekluisterd aan de lokale radiozender. Langs deze weg gaat de waardering en dank uit naar Ton Vermeulen voor zijn optredens. Afgelopen zaterdag heeft LOE voorzitter Egbert Bos zijn handtekening gezet onder de sponsorovereenkomst. Hierbij mocht S.V. ’t Harde een mooie LOE microfoon i ontvangst nemen. Aansluitend werd het door Herman Westendorp ontworpen reclamebord onthuld aan de zijlijn van het hoofdveld op Sportpark Schenk.

Loe Media

Aanvankelijk werden uitsluitend radio-uitzendingen verzorgd. In de loop der jaren is de omroep uitgegroeid tot een multimedia-organisatie, die naast radio- ook tv-uitzendingen verzorgd bestaande uit tekstTV onderbroken door videobeelden. De radio-uitzendingen vormen het achtergrondgeluid van de TV. De omroep is ook aanwezig op de sociale media Facebook, YouTube en Twitter. Op grond hiervan is de naam van de omroep omgedoopt van LOE in LOEmedia.

LOEmedia heeft als centrale doelstelling het streven naar versterking en professionalisering van zijn lokale en regionale nieuwsvoorziening via radio, TV en sociale media. Uitbreiding van de samenwerking met zoveel mogelijk maatschappelijke geledingen in de gemeente Elburg en de naaste regio staat daartoe hoog op de agenda. Deskundigheidsbevordering van de vrijwillige medewerkers wordt gezien als middel hiertoe.

Naast continuering en uitbreiding van de radio-uitzendingen wordt de komende jaren ingezet op uitbreiding van het televisieaanbod, o.a. met live uitzendingen.

LOEmedia wil een belangrijke bijdrage leveren een de lokale democratie met informatieve en opiniërende kwaliteitsprogramma’s, met een actuele website en levendige aanwezigheid op sociale media

www.loemedia.nl