Afgelopen zaterdag mocht S.V. ’t Harde weer een nieuwe vriend verwelkomen. Niemand minder dan Sander van der Groef, de eerste doelman van S.V. ’t Harde 1, had aangegeven om vriend te willen worden van de club. Zijn naam (Sid) prijkt dan ook sinds die dag op het bekende vriendenbord in de kantine op Sportpark Schenk.

Het bestuur en de sponsorcommissie bedanken Sander dan ook zeer hartelijk voor zijn deelname aan het ‘Vrienden’-gilde van S.V. ’t Harde. Mede door zijn bijdrage kan de club financieel gezond blijven en kan er worden gebouwd aan een mooie toekomst!

Zoals je kunt zien is er op het vriendenbord nog plek voor nieuwe vrienden. Word daarom nu vriend en steun S.V. ‘t Harde! Nieuwe vrienden maken bovendien gebruik van een gratis vermelding op het vriendenbord voor de rest van het huidige seizoen. Vanaf seizoen 2022-2023 bedraagt de vriendenbijdrage slechts € 50,- per seizoen. Hiervoor ontvangen vrienden in het najaar een factuur van de penningmeester. Uiteraard zijn families, bedrijven, vriendenduo’s of anonieme vermeldingen ook mogelijk.

Om vriend te worden kunt u zich uiteraard ook persoonlijk melden bij de leden van de sponsorcommissie (Jan van der Vegte, Rico Leusink, Michiel Vlijm en Mark Timmers. Voor meer informatie zie www.svtharde.nl/vriend Bij vragen kunt u een mail sturen naar sponsorcommissie@svtharde.nl.