Op 19 februari staat de eerste competitie na de winterstop weer op het programma. Dan is ‘s Heerenbroek de tegenstander op sportpark Schenk. Ter voorbereiding op de herstart van de competitie spelen de “Groen-witten” drie oefenwedstrijden. Vorige week werd er met 2-0 gewonnen in en tegen Elspeet. Dit weekend werd er helaas met 1-2 verloren van EFC ’58.

S.V. ‘t Harde begon gedreven aan de wedstrijd. Met wat kleine kansen voor de drie snelle voorhoede spelers Henk Elskamp, Jelle van ‘t Hul en Stefan Marsman probeerde de thuisploeg de wedstrijd naar hun hand te zetten.Toch was het EFC ’58 met een mooi uitgespeelde aanval die de voorsprong nam na 17 minuten spelen. Een mooie les in effectiviteit.

Hoofdtrainer René van ‘t Goor bracht Jari Bakker in als vaste spits na een half uur spelen. Dit om zo de bal wat meer vast te kunnen houden

voorin. Dit bleek een goede ingreep, niet veel later maakte Jari de 1-1, wat tevens de ruststand werd.

Na de thee was het beeld weer hetzelfde, S.V. ‘t Harde aanvallen en diverse kansen missen. EFC goed en rustig verdedigen en via een goed opgezette aanval 1-2 scoren. Ook na de 1-2 had S.V. ‘t Harde nog diverse kansen op de gelijkmaker. Helaas voor de hardenezen bleef na 90 minuten voetbal de 1-2 op het scorebord van Bert Blom staan.

Aankomende zaterdag speelt S.V. ‘t Harde weer een oefenwedstrijd thuis om half drie tegen S.V. Twello. U bent van harte welkom om deze wedstrijd bij te wonen.