Dit seizoen hebben wij weer in samenwerking met onze trouwe sponsor topslagerij “Van de Weg” een vleesactie. De producten worden weer verkocht via de voorverkooplijsten en online via de website. Alle teams kunnen de intekenlijsten ophalen in nieuwe kleedkamer 5. Ook zal er een digitale intekenlijst op de website geplaatst worden en via alle teamapps verspreidt worden. De link voor het online bestellen staat onderaan deze pagina.

Zorg met elkaar dat er zoveel mogelijk van deze kwaliteitsproducten verkocht worden. Opbrengst komt weer ten goede aan de verbouwingen die wij aan het realiseren zijn. Het is voor iedereen zichtbaar hoe onze accommodatie aan het opknappen is. Dit kan alleen met steun van iedereen voor dit soort acties.

De intekenlijsten worden vanaf 17 januari verstrekt en op de website geplaatst. Deze lijsten kunnen tot en met 26 februari ingeleverd worden bij Wilco Palm, Vale Ouwelaan 132 in ‘t Harde. Betalingen kunnen contant, via een tikkie of per bank overgemaakt worden. Dit staat ook op de intekenlijsten vermeld.

Op dinsdag 15 en woensdag 16 maart van 17:00 tot 19:00 kan het bestelde vlees worden opgehaald bij de kantine van S.V. ’t Harde.

Wij zijn inmiddels druk bezig met het sloopwerk van bouwfase 3, de vrijwilligers gaan na het sloopwerk weer rustig verder met het opbouwen van de nieuwe ruimtes. Laten wij er met elkaar voor zorgen dat de opbrengst van deze actie hoog wordt.