Op 8 januari organiseert S.V. ’t Harde en de supportersvereniging Groen-Wit de jaarlijkse snertloop. Vorig jaar is door de Covid-19 maatregelen geen snertloop gehouden maar dit jaar zullen we, met inachtneming van de regels, dit wel organiseren.

Helaas zal de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie door de huidige Covid-19 regels wel komen te vervallen. Om het jaar toch met een gevoel van saamhorigheid te beginnen heeft S.V. ’t Harde gemeend daarom de snertloop wel te organiseren. Zoals altijd strijden teamleden van de vereniging om de snelste tijd op een parcours, variërend per leeftijd, tussen de 1,5 kilometer tot ongeveer 7 kilometer hardlopen. Aan het einde van de loop staat er voor de lopers een kop snert of een warm drankje klaar. Dit jaar zullen we de prijsuitreiking anders invullen. Doordat de kantine gesloten is en het gezamenlijke moment van de prijsuitreiking niet past in de Covid-19 regels zullen de prijzen voor de snelste lopers door de leiders worden uitgereikt. De jaarlijkse wisselbeker zal op een later moment officieel worden uitgereikt.

snertloop senioren 2020

Snert wandelloop

Nieuw dit jaar is dat er naast de hardloopwedstrijd ook een wandeltocht wordt gehouden. Mede door de aanwezigheid van ons 60+ (walking voetbalteam) hebben we bedacht om ook voor deze doelgroep wat te organiseren. De wandeltocht zal de wandelaars langs de mooie plaatsen rondom ’t Harde leiden. Aan de wandeltocht zit geen wedstrijdelement gekoppeld in de zin van: ‘Hoe snel bent u weer terug?’. Wel zijn er voor het spelelement vragen die tijdens de wandeltocht beantwoordt moeten worden. De antwoorden van deze vragen zullen na de wandeltocht bekend worden gemaakt via de website www.svtharde.nl. De afstanden waaruit gekozen kan worden zijn: 3 kilometer, 7 kilometer en 12 kilometer. De deelnemers van de wandeltocht kunnen tussen de 13:00 uur en 13:15 uur starten.

Doet u ook mee?

Het bestuur van S.V. ’t Harde en de supportersvereniging Groen-Wit vinden het belangrijk dat we het jaar zo goed mogelijk met elkaar beginnen. Daarom roepen we alle sponsoren, leden, familie van leden en mensen die S.V. ’t Harde een warm hart toe dragen op om mee te doen met dit evenement.

Zoals aangegeven zullen de wandeltochten starten tussen de 13:00 uur en 13:15 uur. Vanaf 12:45 uur bent u welkom op Sportpark Schenk aan de Bovenweg 8. De hardlooprondes starten als volgt: De jeugd van de voetbalschool tot en met JO11/MO11 starten om 13:30 uur. De JO13 en JO15 start om 14:15. De G-teams starten om 14:30 en als laatste de JO17/MO17 tot en met de Senioren starten om 15:00 uur.

Bent u geen lid van onze club, maar wilt u graag meedoen met de wandeltocht of de hardloopwedstrijd, dan willen we u vragen zich van tevoren aan te melden via: recreatiecommissie@svtharde.nl.

Zo gaan we ballend, met de toernooien, het jaar uit en rennend/wandelend het jaar weer in.

Heeft u vragen, dan kunt u die stellen via bovenstaand mailadres.

Namens het bestuur van S.V. ’t Harde en het bestuur van de supportersvereniging Groen-Wit,  wensen wij u fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Tot 8 januari.