S.V. ’t Harde weet de derde competitiewedstrijd op rij te winnen en staat nu op de tweede plaats in de 4e klasse D. Er werd verdiend met 0-3 gewonnen in Wilsum tegen de plaatselijke voetbalvereniging.

Wederom vond deze competitiewedstrijd in een troosteloze ambiance plaats. Grauw en regenachtig weer met temperaturen rond het vriespunt en bovenal geen publiek langs de lijn. Of deze ambiance te maken had met een wat voorzichtige start van de Hardenezen, dat zullen wij nooit weten. Maar het eerste kwartier speelde zich veelal af op de helft van S.V. ’t Harde, echter zonder dat Wilsum echt gevaarlijk werd.

Na een kwartier spelen komen de “Groen-witten” wat beter in het spel en werden er diverse aanvallen opgezet met  kansen voor o.a. Henk Elskamp en Dennis van Hulsteijn. Helaas werden de kansen niet benut. Het duurde tot 7 minuten voor rust toen Stefan Marsman de 0-1 in de touwen schoot. Met deze tussenstand floot de goed leidende scheidsrechter af voor een kwartier rust.

Na rust ging S.V. ’t Harde op zoek naar de 0-2, deze werd in de 70ste minuut gemaakt, alleen is het twijfelachtig wie deze doelpunt daadwerkelijk op zijn naam krijgt. Vanuit S.V. ’t Harde schoot Stefan Marsman op doel, maar de keeper verwerkte de bal helemaal verkeerd en de bal belandt alsnog in het doel. De wedstrijd lijkt op slot en Wilsum probeert nog wel, maar wordt niet echt gevaarlijk meer. Ondertussen is Luuk Struik in de spits gekomen voor Jari Bakker. Luuk weet veel gevaar te stichten in de achterhoede van Wilsum, met een afgemeten voorzet weet Luuk Struik zijn collega aanvaller Stefan Marsman te bereiken en zet uiteindelijk de eindstand op 0-3.

Een gedegen S.V. ’t Harde wint zo zijn 3e wedstrijd op rij en is bezig aan een mooie serie. Hopelijk kan deze serie de komende 2 weken nog doorgaan, maar op dit moment is niks zeker of de competitie nog doorgaat i.v.m. de nieuwe Coronamaatregelen. Dit zijn zaken waar wij als vereniging verder geen invloed op hebben, maar gewoon mee om moeten gaan en er het beste van maken.

Normaliter speelt S.V. ’t Harde aankomende zaterdag thuis tegen ’s Heerenbroek. Mocht de competitie onverhoopt stilgelegd worden, dan speelt het eerste elftal een oefenwedstrijd. Definitieve tegenstander wordt dan nog bekend gemaakt.