Onlangs heeft Thijs Stoel, van Thijsstoel.nl, zijn handtekening gezet onder een vernieuwd Stersponsorcontract. Tijsstoel.nl is al een aantal jaren een trouwe sponsor van de vereniging. Rico Leusink heeft namens de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde aan Thijs Stoel een boeket bloemen mogen overhandigen. De dank gaat hierbij uit naar de Thijs Stoel voor deze mooie sponsoring. www.thijsstoel.nl : groot in nieuw en tweedehands

Op zoek naar een nieuwe koelkast of snel een nieuwe wasmachine nodig? Met een paar muisklikken surf je naar thijsstoel.nl. Thijs Stoel uit Wezep handelt via internet in nieuw en tweedehands witgoed. Uitgegroeid vanuit een garage tot een landelijk opererende internethandel.

Thijs Stoel legt het graag uit: “De handel via mijn website thijsstoel.nl en de advertenties op marktplaats staan goed zichtbaar en hoog in de diverse rubrieken. Mensen komen vanuit Maastricht tot Groningen voor een nieuw fornuis of tweedehands vriezer. Ik ben dus niet alleen in de regio actief, maar heb een bovenregionale functie.” Het magazijn aan de Zeuven Heuvels in Wezep staat vol met dozen nieuwe voorraad. Langs de muren staat de tweedehands voorraad te wachten op een nieuwe eigenaar. Eenmaal een nieuwe eigenaar gevonden worden de spullen vanuit Wezep door het hele land bezorgd.

“De handel speelt zich tegenwoordig af op internet. Mensen surfen vanuit hun luie stoel over internet en bestellen is eenvoudig. Ze hoeven niet naar de winkel en kunnen gemakkelijk de prijzen vergelijken. Vanwege de crisis zijn mensen in heel Nederland prijsbewuster geworden. Daar speel ik op in door mijn witgoed in de lagere prijscategorieën aan te bieden. Daar is zowel voor particulieren als bedrijven behoefte aan. Onlangs heb ik nog een fornuis verkocht aan het tv-programma Flikken Maastricht. Die zie je het nieuwe seizoen op de set” aldus de trotse Thijs. Ook in de Amsterdam Arena staan door Thijs geleverde Vrieskisten.

Als de handel zich op internet afspeelt is er dan nog behoefte aan persoonlijk contact? Thijs antwoordt: “Jazeker, het is belangrijk om ook via de telefoon goed te luisteren naar de wensen van onze klanten! Om die reden bezorgen we in een straal van 100 km rond Wezep alles zelf, daarbuiten maken we gebruik van diverse pakketdiensten. We proberen binnen 2 dagen alles bezorgd te hebben. We kregen ook vragen over inbouwen, installaties en reparaties. Daarom hebben we inmiddels onze activiteiten uitgebreid en werken we samen met bedrijven die de inbouw, installatie en reparatie doen. We breiden onze activiteiten steeds verder uit. En dat is goed voor de regio en werkgelegenheid.”

WWW.THIJSSTOEL.NL
Rondweg 70
8091XK Wezep
NL 001661515B34
info@thijsstoel.nl
038 – 376 16 52
06 – 411 734 96