Helaas is de wedstrijd S.V. ’t Harde – S.V. Zalk niet toegankelijk voor publiek. Wij zullen het hiermee moeten doen als voetbalverenigingen. Vorig seizoen is deze wedstrijd niet gespeeld vanwege een welbekende pandemie. Wel is toen de wedstrijd in Zalk gespeeld. Toevallig was deze wedstrijd ook de eerste wedstrijd, waarbij geen publiek aanwezig mocht zijn. De wedstrijd werd toen uitgezonden via een livestream. Dit zullen wij met deze wedstrijd wederom gaan doen. De supporters vereniging “Groen-Wit” heeft dit mogelijk gemaakt en commentaar bij deze wedstrijd wordt voorzien door Johan Hut.

Leuk aan deze wedstrijd is het weerzien met onze oude hoofdtrainer Egbert Kragt. Egbert is dit seizoen hoofdtrainer van Zalk. Zalk staat op een prima derde plek, alleen qua punten is er al wel een gat met koploper Dieze West. Maar de Zwollenaren lijken dit jaar een klasse apart te zijn.

Voor S.V. ’t Harde is het belangrijk om de winst binnen te halen. Er is dan weer aansluiting met Zalk en de mannen van René van ’t Goor nestelen zich dan weer volledig in de subtop van de 4e klasse D.

Het beloofd een spannende wedstrijd te worden onder leiding van scheidsrechter Alex van Zijl. Wij wensen een ieder een fijne wedstrijd achter de TV scherm, laptop of wellicht in de kantine van S.V. ’t Harde op groot beeldscherm. De link naar de livestream zal via de website en social media kanalen bekend worden gemaakt.