Sportpark Schenk is voor iedereen toegankelijk. Uiteraard doen we een dringend beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid als het gaat om de naleving van de basismaatregelen zoals de anderhalve meter afstand.

Uitzondering hierop is het bezoeken van de kantine. Op de zaterdag wordt er bij de ingang van de kantine door een externe handhaver/beveiliger gecontroleerd en dient er een Corona Toegangsbewijs (CTB) getoond te worden door publiek en sporters vanaf 18 jaar en ouder en wordt er vervolgens een polsbandje verstrekt waarmee men vrij in en uit de kantine en het sponsorhome kan lopen. Overigens geldt deze maatregel niet voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals en alle vrijwilligers.

Op de donderdagavonden is er geen externe handhaver/beveiliger maar dienen bezoekers het CTB te tonen aan de barmedewerker van dienst.

Bovenstaande maatregelen gaan in op zaterdag 13 november a.s.

Bij uitwedstrijden is het wel verstandig om eerst de website van de tegenstander te raadplegen omdat de maatregelen per gemeente en per club kunnen verschillen.