Zaterdag 13 november staat een mooie oefenwedstrijd tegen EZC ’84 uit Epe op het programma. De blauwgele formatie wordt getraind door de bij S.V. ‘t Harde zeer bekende trainer en Hardernees Gert-Jan Piksen. Gert-Jan is nu voor het 2e seizoen trainer bij de Epenaren. Het 1e seizoen is uiteraard geheel in duigen gevallen door de welbekende pandemie. Hopelijk voor Gert-Jan en alle andere voetballiefhebbers maken de teams dit seizoen wel onder normale omstandigheden af.

EZC’84 staat op de 9e plek in de 4e klasse C. In deze klasse had S.V. ’t Harde ook liever acte de présence gegeven. Niet vanwege het sportieve vlak, maar vooral om de beleving rondom de speelvelden. Met clubs als WZC, SEH en nu ook V.V. Heerde zitten er veel dorpsverenigingen met een meelevende aanhang langs de velden. Dit geeft net de jus aan het voetbalspel. Dit is in de 4e klasse D allemaal net wat minder.

Maar genoeg geklaagd, ook in de 4e klasse D zijn er mooie potten voetbal te zien. Afgelopen zaterdag wist S.V. ‘t Harde te winnen van VSW uit Windesheim. Dit gebeurde in de blessuretijd, na 2 keer terug te zijn gekomen vanuit een achterstand. Daarom is het mooi dat de spelers lekker in het ritme blijven en vandaag tegen EZC ’84 spelen.

Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Zalk op het programma. Weer een bekende trainer die op sportpark Schenk terugkomt.

Normaliter naast elkaar als spelers van S.V. ‘t Harde 35+1. Zatedag 13 november om 14:30 in een vriendschappelijk duel tegenover elkaar op Sportpark Schenk

De wedstrijd S.V. ’t Harde tegen EZC’84 zal zaterdag worden afgetrapt om 14:30 en zal onder leiding staan van scheidsrechter Albert van Os. Wij hopen u zaterdag te mogen begroeten op Sportpark Schenk aan de bovenweg 8 op ‘t Harde.