S.V ‘t Harde trapte op het late tijdstip van 15:00 uur af onder leiding van scheidsrechter Wildeboer op sportpark de Bosrand. Beide ploegen staan lager op de ranglijst dan ze vooraf hadden gehoopt. Beide ploegen zijn dan alleen gebaat aan een overwinning.

Zowel S.V ‘t Harde als V.S.W beginnen aanvallend aan de wedstrijd. Dit resulteerde in wat kleine kansjes voor beide teams in het eerste kwartier. In de 18e minuut zet V.S.W een aanval op, welke ongelukkig door Henk Elskamp in eigen doel wordt verwerkt. S.V ‘t Harde gaat op zoek naar de gelijkmaker, maar bij de vele aanvallen ontbrak het vaak aan een goede eindpass. Toch weet Luuk Struik net voor rust de gelijkmaker te scoren, dit op aangeven van Jelle van ‘t Hul.

Na rust weer het zelfde beeld van de wedstrijd. Beide ploegen vallen aan, maar echt gevaarlijk wordt het niet. In de 54ste minuut scoort Luca

Platenkamp de 2-1 via een penalty. Gelukkig voor de “Groen-Witten” werd het binnen een minuut 2-2. Wederom gaf Jelle van ‘t Hul een goede voorzet waar Henk Elskamp nu in het goede doel scoort. Het laatste half uur waren de mannen van René van ‘t Goor de bovenliggende partij. De overwinning werd in het schemerdonker veilig gesteld. Stefan Marsman weet met een prachtige vrije trap de 2-3 eindstand te bepalen.

S.V ‘t Harde is erg blij met deze drie punten, zo blijft er aansluiting met de middenmoot. Aankomende zaterdag wordt er geoefend tegen E.Z.C. ‘84 uit Epe op sportpark Schenk om 14:30 uur. Daarna volgen er 4 belangrijke wedstrijden voor de winterstop. Doel daarbij is om weer volledig bij de brede middenmoot aan te haken.