Dit kalenderjaar heeft S.V. ’t Harde zich ten doel gesteld een spelersbus aan te schaffen voor de verschillende G-teams binnen de vereniging. Door middel van een aantal leuke acties en een heuse actiedag is er inmiddels al een mooi bedrag opgehaald.

Naast deze acties zijn er ook contacten gelegd met de Zwaluwen Jeugd Actie. In 2019 is er een landelijke campagnedag geweest, waardoor wij als vereniging bekend zijn met het mooie werk dat zij verrichten. Afgelopen woensdagavond overhandigde Loek de Knegt, namens de Zwaluwen Jeugd Actie, een cheque van € 7.500,- aan de spelers van het G-team. Een prachtig bedrag waarvoor wij de Zwaluwen Jeugd Actie enorm dankbaar zijn!

Op dit moment hebben we circa € 12.500,- opgehaald voor het doel. We hopen voor het einde van dit jaar het gestelde doel van € 15.000,- te behalen.