De mannen van het G-team van S.V. ‘t Harde zijn voorzien van geweldig mooie nieuwe Hummel-wedstrijdtenues. Karsten Kunststof Kozijnen uit Nunspeet is al meerdere jaren als kledingsponsor aan het G-team verbonden. Nu heeft eigenaar Aart Karsten besloten om de tenues te vernieuwen van het G1-team. De vereniging en het G-team bedanken Aart Karsten dan ook zeer hartelijk voor deze mooie sponsoring. Op woensdag 15 september is de gehele G-selectie op Sportpark Schenk samen met de trotse sponsor vastgelegd op een mooie foto.

meer foto’s verderop in dit artikel

Over Karsten Kunststof Kozijnen

Bent u op zoek naar nieuwe ramen, deuren of kozijnen? Droomt u van een nieuwe schuifpui of mooie tuindeuren? Kies dan voor het gemak, het comfort en vooral de kwaliteit van KARSTEN KUNSTSTOF KOZIJNEN. Bij KARSTEN KUNSTSTOF KOZIJNEN uit Nunspeet bent u aan het goede adres voor een breed aanbod van vertrouwde topproducten. Kom eens langs in onze showroom.

De familie Karsten biedt Nunspeet en omgeving al 4 decennia vakmanschap op maat in kozijnen en timmerwerk. Vader Gerrit en zoon Aart Karsten zijn met recht een begrip in Nunspeet. Op 23 maart 1975 gestart als Aannemersbedrijf G. Karsten en sinds 1986 actief met kunststof kozijnen. “Ons doel is een tevreden klant die na ons bezoek geniet een comfortabeler huis. We werken samen met een kleine Duitse fabriek en gaan voor de beste kwaliteit. Samen kunnen we prachtig maatwerk leveren. En in allerlei kleuren en texturen.

ONZE MONTAGETEAMS ZIJN BESCHIKBAAR VOOR UW GROTE EN KLEINE KOZIJNKLUS

Laat u adviseren over design, kleuren, materiaalkeus, de mogelijkheden, financiering en veiligheidseisen.

KARSTEN KOZIJNEN verzorgt het inmeten, het vakkundig monteren en het onderhoud.

Karsten Kunststof Kozijnen
Energieweg 2
8071 DA NUNSPEET
Telefoon 0341 251 041
www.karstenkozijnen.nl