Al vele jaren is Klaver4reclame als sponsor en leverancier verbonden aanS.V. ’t Harde. Met hun bedrijf zijn Jacob en Dick vaak voor de vereniging in de weer op het gebied van bijvoorbeeld bord-bestickering, kledingbedrukking of andere reclame-uitingen. Jacob en Dick geven de sponsoring en samenwerking nu opnieuw een mooi vervolg door middel van het verlengen van hun stersponsorpakket met nog eens drie seizoenen. De sponsorcommissie en het bestuur van S.V. ’t Harde bedanken Klaver4reclame dan ook zeer hartelijk voor de verlenging. Als blijk van dank en waardering overhandigde Mark Timmers namens de sponsorcommissie aan Jacob en Dick een fraai boeket bloemen. Tevens werden de benodigde handtekeningen gezet onder de sponsorovereenkomst op het kantoor van de sponsor.


Over Klaver4reclame
Klaver4reclame in ‘t Harde maakt en raakt! Creatief, onderscheidend en opvallend.

Dat is Klaver4reclame. Wij vertalen een sterke boodschap naar een pakkend concept. Mooie resultaten haal je met elkaar. Door hard te werken, de kern te raken en zonder grenzen te denken. Klaver4reclame voor: Logo ontwerp, Huisstijlen, Reclameobjecten, Website, Bedrijfspresentaties, Fotografie, Kleding bedrukken, Kleding borduren en sinds kort ook  Lasergraveren in allerlei soorten metaal.

Klaver4reclame beschikt over een veelzijdig team dat u met raad en daad terzijde staat om uw wensen te realiseren. Zien is gezien worden. Bij Klaver4reclame in ‘t Harde is zichtbaarheid het sleutelwoord. Het team verzorgt schetsen en voorstellen tot een volledig ontwerp.

Klaver4reclame heeft de afgelopen jaren op de Veluwe veel reclameobjecten geplaatst.

Op ramen en gevels en niet vergeten op auto’s die door ons zijn voorzien van belettering en reclame is duidelijk de kwaliteit en vakbekwaamheid van ons team zichtbaar.

Klaver4reclame voor: Autobelettering, Carwrapping, Raambelettering, Gevelreclame, Binnen reclame, Reclameborden op de gevel bevestigd, ook verlicht, Spandoeken, eventueel in frame enz…

Als full-service internetbureau bieden we online oplossingen die rechtstreeks een bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van onze klanten. Een goede onlinepresentatie van je bedrijf is van groot belang. Je website is voor veel nieuwe klanten immers de eerste kennismaking met je bedrijf. Ons team zorgt voor een nette, moderne website die een uitstekende online kennismaking met je bedrijf garandeert.

Klaver4reclame voor: Webdesign, Web Development, Webhosting

Klaver4reclame ‘t Harde biedt u drukwerk als briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, brochures, flyers, catalogi, boeken, kalenders, jaarverslagen, magazines, etiketten, mappen, ringbanden, uitnodigingen, posters, kaarten, displays, digitaal reclamedrukwerk, banners, verpakkingen en gepersonaliseerde mailing, enz.…

Ons team levert hoge kwaliteit en staat bekend om zijn snelle service.

Klaver4reclame voor: Drukwerk, Printwerk, Familiedrukwerk, Verenigingsdrukwerk, Afwerking, Scannen, Contact

Klaver4reclame – Eperweg 60A – 8084 HH – ‘t Harde
0525 522 123
Onze openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.
www.klaver4reclame.nl