Op 23 september zal NOC*NSF Directeur Gerard Dielessen als gastspreker aanwezig zijn bij de Business Club N.V. Een bijzonder mooie timing omdat hij een week later afscheid zal nemen bij NOC*NSF en met pensioen zal gaan. Dielessen kan terugkijken op een glansrijke carrière waarin zijn grote maatschappelijke betrokkenheid en belangstelling in sport centraal staat. Het belooft een boeiende avond te worden. Vanuit zijn lange ervaring in media en sport zal hij ons met verhalen uit de praktijk mee nemen in zijn visie op de veranderende samenleving.

Gerard Dielessen begon zijn carrière als journalist bij het Utrechts Nieuwsblad en werkte daarna onder meer voor het NOS Journaal en Studio Sport. Vanaf 2003 was hij Directeur van de NOS en vanaf 2010 Algemeen Directeur van NOC*NSF.

Business Club Voorzitter Marcel van ’t Hul is blij met zijn komst: ”Ik heb Gerard Dielessen leren kennen als iemand die maatschappelijke ontwikkelingen wereldwijd op de voet volgt. Hij vraagt zich daarbij continu af wat dit betekent voor de ontwikkeling van organisaties en bedrijven en het leiderschap daarin. We zijn dan ook erg blij dat hij bereidt is met ons terug te blikken op zijn bijzondere carrière en ons mee de nemen in de levenslessen die hij daarin geleerd heeft”

Op 23 september om 20.00 uur zal Dielessen spreken bij de Business Club NV. Deze avond is Broekhuis Volvo in Harderwijk de gastheer. Ondernemers uit de regio zijn weer welkom om deze avond bij te wonen. Aanmelden kan via www.businessclubnv.nl en is ook mogelijk voor bedrijven die eens kennis willen maken met de club.