Afgelopen dinsdag 14 september heeft mede-eigenaar Willem Schild van Protect Brandbeveiliging zijn handtekening gezet onder een vernieuwd Stersponsorcontract. Protect Brandbeveiliging is al jaren verbonden aan S.V. ’t Harde als sponsor en leverancier. Mark Timmers heeft namens de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde Willem Schild een fraai boeket bloemen mogen overhandigen. Hierbij gaat de hartelijke dank uit naar de Protect Brandbeveiliging voor deze mooie verlenging.

Over Protect Brandbeveiliging
Protect Brandbeveiliging levert en onderhoudt alle middelen die nodig zijn voor brandpreventie en brandveiligheid. We zijn een allround brandbeveiligingsbedrijf met een ruim aanbod blusmiddelen, brandmelders, verbandtrommels en veel meer. Daarnaast geven we opleidingen en trainingen om de veiligheid in uw bedrijf te waarborgen.

We bieden een complete dienstverlening als het gaat om brandveiligheid. Op het gebied van kennis over brandbeveiliging lopen we als brandbeveiligingsbedrijf voorop. Alleen dat is niet genoeg. Want als het er echt op aankomt, zijn het onze inzet en betrokkenheid bij uw bedrijf/organisatie die het verschil maken. Is uw bedrijf brandveilig en werken alle brandveiligheidssystemen naar behoren? Maak vrijblijvend een afspraak voor een inspectie.

Brandbeveiligingsbedrijf Protect Brandbeveiliging is gevestigd in Nunspeet, maar onze specialisten zijn werkzaam door heel Midden-Nederland.

We zijn voornamelijk actief in de plaatsen Zwolle, Apeldoorn, Amersfoort, Lelystad en Almere. En alles wat daartussen zit. Benieuwd of we ook u van dienst kunnen zijn op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Al meer dan 15 jaar adviseren wij bedrijven en organisaties over het beheersbaar maken van risico’s op dit gebied. U krijgt altijd een advies op maat. Daarmee vergroten we niet alleen uw veiligheid en die van uw werknemers, maar ook de continuïteit van uw bedrijf. Onze klanten weten en waarderen dat. Sommigen zijn niet voor niets al vanaf het begin klant bij ons.

Het is voor u lastig en het kost u veel tijd om volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste regelgeving. Voor ons geen probleem, daar zijn wij voor. Protect Brandbeveiliging heeft de nieuwste certificeringen in bezit en kan u zo de garantie geven dat uw veiligheidsplan op het hoogst haalbare niveau gerealiseerd wordt. Lees meer over onze certificaten.

Weten wat ons brandbeveiligingsbedrijf kan betekenen voor uw veiligheid en continuïteit? We komen graag kennismaken met u. Maak vrijblijvend een afspraak met ons.

Protect Brandbeveiliging
Wieling 3
8072 TE Nunspeet

Tel: 0341 – 257 626
Mobiel: 06 – 13 11 41 37
www.protectbrandbeveiliging.nl