Het bestuur en sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat De Boer Kantoren met vestigingen in Doornspijk en Elburg haar Ster sponsorpakket heeft verlengd. De sponsoring telt al meerdere edities. Afgelopen zaterdag 11 september heeft dhr. De Boer, eigenaar van De Boer Kantoren B.V., zijn handtekening gezet onder een vernieuwd sponsorcontract. Bestuurslid Michiel Vlijm heeft namens de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde dhr. De Boer een fraai boeket bloemen mogen overhandigen. Hierbij gaat de dank uit naar de trouwe sponsor voor de verlenging van deze sponsoring.

De Boer Kantoren B.V.

Gemak en zekerheid, dat zijn de kernwoorden binnen onze dienstverlening. Als klant kiest u bij ons zelf de manier waarop u uw financiële zaken wilt regelen. Omdat dit per klant, of zelfs per product anders kan zijn, bieden wij onze relaties drie mogelijkheden:

-Persoonlijk advies van een adviseur

-Telefonische helpdesk

-Zelf verzekeren via onze digitale verzekeringswinkel

Welke manier u ook kiest, u bent er altijd zeker van dat u profiteert van onze uitgebreide service en producten van gerenommeerde aanbieders tegen de scherpste premies. Wij zijn een lokaal financieel advieskantoor. Woont u in onze regio? Dan profiteert u niet alleen van het gemak dat uzelf de wijze van verzekeren kunt kiezen, wij zitten ook nog eens dicht bij u in de buurt. Heeft u een schade, of wilt u ons persoonlijk spreken? Kom dan gerust bij ons langs. U bent van harte welkom op ons kantoor. Ondanks dat elke klant ook in onze administratie een nummer heeft, zijn ze dat voor ons zeker niet! Integendeel. Financiële zaken zijn persoonlijk en daarom hanteren wij ook een persoonlijke aanpak. Wij willen graag al onze relaties kennen en weten wat er bij hen speelt. Het is belangrijk dat u wijzigingen tijdig aan ons doorgeeft. Op die manier kunnen wij tijdig en op-maat advies geven. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u advies over uw verzekeringen, hypotheek? Neem dan gerust contact met ons op.

Zuiderzeestraatweg West 31
8085 AA Doornspijk
Tel: 0525 66 14 41

www.boerverzekeringen.nl