Zaterdag 14 september jl. heeft Erwin Brem namens Careander zijn handtekening gezet onder een nieuwe sponsorovereenkomst bij S.V. ’t Harde. Hiermee verlengt Careander haar sponsoring met 3 seizoenen en is de organisatie terug te vinden in diverse sponsoruitingen bij S.V. ’t Harde. Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Er wordt gewerkt vanuit een visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Vanuit een veilige en stimulerende omgeving worden mensen geholpen het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor kunnen zij het leven leiden dat past bij hun talenten en ambities. Careander is actief in diverse plaatsen in Gelderland en op ’t Harde bekend d.m.v. de locaties De Steenrots, Heidestate, Trefpunt, Shalom en de werkboerderij aan de Nagelhoudsweg. Vanuit S.V. ‘t Harde bedanken wij Careander voor de ondersteuning! Uiteraard heeft Erwin Brem een fraai boeket bloemen ontvangen.

Wat doet Careander?
Het leven is een ontdekkingsreis, waarin we altijd onderweg zijn. Wij ondersteunen onze cliënten én medewerkers tijdens deze reis. Bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten en dromen. Vanuit een veilige, stimulerende omgeving bieden wij perspectief om te groeien. Wij helpen dromen en talenten bij elkaar te brengen. Zodat onze cliënten het leven kunnen leiden dat bij hen past en onze medewerkers uitgedaagd worden in hun werk.

Onze Missie
Wij halen het beste uit onze cliënten en onze cliënten brengen het beste in ons naar boven. Wij herkennen de talenten en weten waar de ambities liggen. Samen reiken we naar het hoogst haalbare. Voor iedereen binnen Careander. Dit vormt een bron van inspiratie. En creëert een gevoel van respect en erkenning voor onze cliënten.

Onze mensvisie
Ieder mens is uniek. Door God geliefd. Wij hebben allemaal unieke talenten gekregen om te ontwikkelen. Deze zetten we in voor elkaar en voor de schepping. Zo komen wij tot bloei.

Visie op ondersteuning
Onze ondersteuning is niet leeftijdsgebonden. Wordt niet beperkt tot alleen wonen of werken. Of begrensd door locaties. Wij stemmen onze dienstverlening op de cliënt af. Thuis, op het werk of tijdens de vrije tijd. Altijd en overal!
Lees meer over onze visie in ons visieboek. Wilt u het visieboek toegestuurd krijgen? U kunt een exemplaar opvragen via secretariaat@careander.nl of bel naar 0341-46 78 20.

Careander Centraal Bureau
Westeinde 27A
3844 DD Harderwijk
0341-467820
info@careander.nl
www.careander.nl