Erwin Brem gaat zich dit seizoen bezighouden met de ontwikkeling van de jeugdtrainers van S.V. ‘t Harde. In ons beleidsplan staat dat wij onze eigen jeugdtrainers willen ontwikkelen en hier willen we handen en voeten aan geven met de begeleiding door Erwin.

Erwin, in het bezit van het UEFA-A diploma, heeft de ambitie om zo snel mogelijk weer een 1e elftal te gaan trainen maar wil zich tot dat moment nuttig maken voor onze club. Hij zal trainingen bekijken en deze bespreken met de betreffende trainers en kaderavonden organiseren. Tijdens deze avonden komen alle (jeugd)trainers en leiders bij elkaar om voetbalgerelateerde onderwerpen te bespreken. Voor onze jeugdtrainers natuurlijk mooi om van zo’n ervaren trainer het één en ander op te steken. Ook gaat Erwin, samen met Arie Paauwe, zorgen voor een extra vaste voetbalmiddag op de club.

Erwin Brem is geen onbekende binnen de vereniging. Hij was hoofdtrainer van de club tussen 2009 en 2012 en dat waren zeer succesvolle jaren. In de jaren erna trainde hij de 1e elftallen van OWIOS, Hatto-Heim, Hierden en Nunspeet. Kortom, een trainer met behoorlijk wat bagage.

Uiteraard gunnen wij Erwin zo snel mogelijk een nieuwe club die bij hem past maar tot die tijd profiteren wij optimaal van zijn expertise.

Namens de TC,

Edwin van Egteren