Na de gezellige en drukbezochte bingo van vorige maand gaan we weer draaien. Op vrijdagavond 20 augustus zullen de ballen weer vallen. We verwelkomen dan ook graag onze trouwe spelers, maar ook nieuwe spelers die zin hebben in een leuke avond zijn van harte welkom in het clubhuis van SV ’t Harde aan de Bovenweg 8.

Natuurlijk organiseren we de bingo volgens de geldende corona-maatregelen. Alle stoelen staan op 1,5 meter van elkaar. Binnen zijn er 60 plekken, maar er kan ook buiten op het terras gespeeld worden. Hier is voldoende ruimte voor een ieder. Het terras is overdekt. De kantine is vanaf 18.00 uur open en we starten om 19.30 uur met een eerste gratis boemerangronde van €100,-.

Ook deze keer is er weer ruim €1400,- aan prijzengeld te winnen. We draaien deze avond 20 rondes, 5 hoofdrondes en een gratis boemerangronde van €100,-. 6-dubbelspelen kan al voor €25,- en 3-dubbelspelen voor €18,-.

Ook zullen er deze avond weer 2x warme en 2x koude hapjes geserveerd worden en natuurlijk is het eerste rondje van de supportersvereniging “Groen-Wit”

We hopen een ieder (weer) te zien op 20 augustus.