Onder zomerse omstandigheden vond zaterdag 10 juli een dames-/meidenvoetbaldag plaats op sportpark Schenk. Met ruim 50 deelneemsters was het op voorhand al een succes.

Vanaf 10.00 uur werd er vol enthousiasme begonnen met een warming-up onder leiding van Erwin Brem. Dezelfde Erwin nam daarna één gedeelte van de groep over voor een pittige bootcampsessie. De andere groep ging met de freestylers van Streetskills uit Zwolle trainen op nieuwe technische voetbal trucjes.

Na een goede lunch, verzorgd door onze vrijwilligers, werd er gestart met het middagprogramma. Eerst een voetbalcircuittraining onder leiding van Arie Paauwe, met daarbij het onderdeel penalty schieten op 1e elftalkeeper Sander van der Groef en afsluitend een voetbaltoernooi.

Na al deze activiteiten was er een prijsuitreiking met voor alle deelneemsters leuke prijzen. Deze prijzen werden aangeboden door Boni ‘t Harde en Voegersbedrijf WJ van der Haars, waarvoor dank!

Deze dag is een succes geworden door de enthousiaste deelneemsters, maar bovenal door alle vrijwilligers die deze dag tot een succes hebben gemaakt. Allen dank hiervoor!

Nu is de zomerstop bij S.V. ‘t Harde definitief begonnen. Over drie weken alweer starten de eerste trainingen van de selectie voor het nieuwe voetbalseizoen.