Afgelopen zaterdag was het winkelcentrum in ’t Harde decor van de actiedag voor G-voetballers van S.V. ’t Harde. Een mooi plekje op de weekmarkt en het heerlijke weer hebben bijgedragen aan een zeer geslaagde dag. De opbrengst deze dag was circa 1300 euro. Hiermee komt het uiteindelijke doel, een spelersbus voor de verschillende G-teams, steeds dichterbij.

In de loop van de ochtend verzamelden de spelers zich op het grasveld in het centrum. Er was een veldje uitgezet waar de spelers verschillende demonstratiewedstrijden hebben gespeeld. Ook werd er zelfs midden op het centrumplein een demonstratie bal hooghouden gegeven. Waar een speler zelfs meer dan 300 keer de bal kon hooghouden.

Bakkerij Grootkarzijn had voor deze dag heerlijke aardbeiengebakjes, roombroodjes en appelcake gemaakt. De opbrengst van de verkoop kwam geheel ten goede van de actie. Op het grasveld was een gatendoel geplaatst waar jong en oud konden schieten voor mooie prijzen die beschikbaar waren gesteld door Mode en Sporthuis Ten Cate.

De meeste prijzen werden verdeeld bij het enveloppenspel. Er was een groot aantal waardebonnen gesponsord door verschillende plaatselijke ondernemers. Voor de inwendige mens waren er bonnen te winnen van SBFoodcorner, Slagerij van de Weg, Bakkerij Grootkarzijn, Slijterij Vale Ouwe, Slagerij Ter Weele en Anytime ’t Centrum. Verder hadden Garage Sneller, Shell van der Vegte , Joyce bloembinderij, TMI Bosch en Labelgeluk waardebonnen gesponsord die bij hen in de (online)winkel besteed kunnen worden. Als laatste waren er nog sportshirts van Mode en Sporthuis Ten Cate te verloten.

Vanuit zowel de spelers als de organisatie kunnen we spreken van een fantastisch geslaagde actiedag. De spelvreugde bij de spelers werkte door op het winkelende publiek. Een mooie ochtend met veel vrolijke gezichten!