Zaterdag 10 juli organiseert S.V. ‘t Harde een meiden-/damesvoetbaldag. Iedereen vanaf 8 jaar kan hier aan meedoen. Je hoeft geen lid van S.V. ‘t Harde te zijn. Aanmelden kan gratis via toernooicommissie@svtharde.nl.

Programma
Vanaf 9.45 uur zijn alle deelneemsters van harte welkom op sportpark Schenk. Het programma start om 10.00 uur met freestyle- en bootcamptrainingen. Om 12.00 uur wordt er een lunch aangeboden. Het middagprogramma bestaat uit een parcourstraining en afsluitend een onderling toernooi. Rond 15.00 uur zijn de activiteiten afgelopen.

Voor alle leeftijden
Ieder lid van S.V. ‘t Harde kan haar vriendinnetje of moeder meenemen. Deze dag is een ideale gelegenheid om kennis te maken met de voetbalsport en onze vereniging. Ook moeders van onze jeugdleden, of gewoon dames die willen voetballen, kunnen meedoen met het middagprogramma. Dit programma start om 12.30 uur.

Meld je dus aan voor 8 juli.