Aanstaande zaterdag (26 juni) is S.V. ‘t Harde met twee marktkraampjes te vinden op de weekmarkt in het winkelcentrum. Op het naastgelegen grasveldje zullen onze spelers verschillende demonstratiewedstrijdjes spelen. Daarnaast zijn er leuke prijzen te winnen met een enveloppenspel en schieten op een gatendoel. Ook is er in samenwerking met Bakkerij Grootkarzijn wat lekkers te verkrijgen voor de inwendige mens.

Op verschillende tijdstippen tussen 10:00 uur en 13:30 uur zullen onze G-teams demonstratiewedstrijden spelen. Onder leiding van Kay en Bartus zullen de spelers onderlinge partijspellen spelen om op die manier het gehandicaptenvoetbal en onze mooie actie onder de aandacht te brengen.

Met het enveloppenspel zijn verschillende waardebonnen van plaatselijke ondernemers te winnen. Tegen een kleine vergoeding kunnen waardebonnen met een waarde tot €35,- gewonnen worden. Al deze waardebonnen zijn gesponsord door de deze ondernemers.

Voor de jeugd en uiteraard ook ouderen is er eveneens een gatendoel waarop geschoten kan worden. Voor de dagwinnaars met de hoogste scores zijn er leuke prijzen te verdienen.

Nogmaals dank aan alle ondernemers die dit mede mogelijk maken: Joyce Bloembinderij, Slijterij Vale Ouwe, Labelgeluk, SBFoodcorner, Slagerij van de Weg, Garage Sneller, Mode en sporthuis ten Cate, Shell van der Vegte, Boni ‘t Harde, TMI Bosch.