Vanaf zaterdag 5 juni start de regiocup voor de jeugd tot en met 18 jaar. Dit betekent voor de jeugd weer lekker wedstrijden spelen tegen buurtverenigingen. Dit duurt tot en met zaterdag 26 juni. De eerste 2 weken zijn alle velden nog in gebruik, vanaf 14 juni is alleen het kunstgrasveld nog toegankelijk om wedstrijden te spelen of om te gaan trainen. De natuurgrasvelden gaan dan in jaarlijks onderhoud. Wellicht wordt er nog geschoven met enkele wedstrijden qua aanvangstijden.

Maatregelen
De coronamaatregelen zijn ook nog van kracht voor ons sportpark. Dit betekent dat er geen toeschouwers aanwezig mogen zijn. Alleen begeleiding en mensen met een functie mogen bij de wedstrijden aanwezig zijn. Voor de jeugd zijn de kleedkamers alleen geopend voor de wedstrijden van de regiocup, verder worden er nog geen kleedkamers geopend dit voetbalseizoen.

Kantine
De kantine gaat niet open met de huidige regelgeving. Er zijn nog veel te veel regels waar wij als vereniging aan moeten voldoen om open te gaan. Wij gaan onze vrijwilligers hier niet mee belasten.

Veld reserveren
De senioren en onder de 19 teams mogen weer zonder restricties trainen en onderling hun wedstrijden spelen. Er zijn inmiddels wat initiatieven om tegen elkaar te voetballen. Let op dat je vooraf Chris Huenestein informeert als er een veld gereserveerd moet worden. Vooral na 14 juni wordt dit belangrijk, als alleen kunstgrasveld beschikbaar is.

Uitstel meidenvoetbaldag
De dames-/meidendag is uitgesteld. Deze dag stond voor 12 juni op het programma, maar vanwege de regiocup stellen wij deze dag uit naar zaterdag 10 juli. Nadere informatie volgt nog.