Vanuit voetbalvereniging S.V. ’t Harde zijn wij een campagne gestart voor de spelers van onze G-teams. Het doel is om geld in te zamelen voor een bus om onze G-spelers te vervoeren naar de uitwedstrijden.  
 
Diverse acties 
Om dit doel te bereiken, worden diverse acties uitgezet. Onlangs is er al door de G-spelers zelf gecollecteerd, in samenwerking met Fonds Gehandicaptensport. Bij deze collecte is een mooi startbedrag voor de actie opgehaald. Nu is het tijd voor de volgende actie! Daarom organiseren we 26 juni een actiedag op het centrumplein in ’t Harde.    
 
Actiedag 26 juni 
Op deze dag spelen de G-elftallen een demonstratiewedstrijd op het grasveld naast het centrumplein. Daarnaast willen we met een aantal leuke acties geld inzamelen voor ons grote doel. Er zal een doelwand met gaten aanwezig zijn, zodat men hierop kan schieten voor leuke prijzen. Daarnaast is er een leuke actie in de vorm van een ‘loterij’ met enveloppen. Deelnemers kunnen na een kleine bijdrage een envelop van een lijn afhalen. In een deel van die enveloppen zitten waardebonnen van plaatselijke ondernemers. Inmiddels zijn er alle verschillende ondernemers die waardebonnen beschikbaar hebben gesteld, te weten:

Joyce Bloembinderij
Slagerij van de Weg
Labelgeluk
SBfoodcorner

Meehelpen? 
Zou u bij willen dragen aan ons bijzondere doel door waardebonnen of iets in die trant ter beschikking te stellen? Als organisatie zouden we u zeer dankbaar zijn. Heeft u vragen of suggesties, dan horen wij dat graag via website@svtharde.nl.