Zaterdag 12 juni organiseert S.V. ‘t Harde een meiden-/damesvoetbaldag. Iedereen vanaf 8 jaar kan hier aan meedoen. Je hoeft geen lid van S.V. ‘t Harde te zijn. Aanmelden kan kosteloos via toernooicommissie@svtharde.nl.

Programma
Vanaf 9.45 uur zijn alle deelneemsters van harte welkom op sportpark Schenk. Het programma start om 10.00 uur. Tussen de voetbalactiviteiten door krijgen de deelneemsters een lunchpakket aangeboden. Rond 15.00 uur zijn de activiteiten afgelopen.

Voor alle leeftijden
Ieder lid van S.V. ‘t Harde kan haar vriendinnetje of moeder meenemen. Deze dag is een ideale gelegenheid om kennis te maken met de voetbalsport en onze vereniging.

Middagprogramma voor dames
Speciaal voor moeders van onze jeugdleden, of gewoon dames die willen voetballen, is er een middagprogramma. Dit programma start om 12.30 uur.

Aanmelden
Meld je aan voor donderdag 10 juni. Doe het snel, want er is een maximum aan het aantal deelneemsters gesteld.