Alpha Natuursteen (alphanatuursteen.nl), met een hoofdvestiging in Nijkerk en nevenvestigingen in Harderwijk, Epe en ’t Harde, heeft het initiatief genomen om met drie andere bedrijven uit Nijkerk een eenmalige geldelijke bijdrage te leveren voor de aanschaf van een spelersbus voor de twee G-teams van S.V. ’t Harde. De drie andere bedrijven zijn WPE Adviseurs en Accountants (wpe-advies.nl), Dimension Lichtreclame(dimlicht.nl) en Harry Vraets Machinery (vraetsmachinery.com).

Wij vinden het fantastisch dat zij onze voetbalclub willen ondersteunen. Al helemaal in coronatijd, waar veel bedrijven het niet makkelijk hebben. Uiteraard zijn ook andere bedrijven welkom om onze actie – een spelersbus realiseren voor het G-voetbal – met een eenmalige bijdrage te ondersteunen.

Het komende seizoen bestaat het G-voetbal bij S.V. ’t Harde vijftien jaar. Van zes naar eenentwintig spelers, van één naar twee teams. Een damesteam in ontwikkeling. Saamhorigheid, betrokkenheid, geborgenheid, enthousiasme, plezier en gehoord worden zijn kenmerkend voor deze teams en voor S.V. ’t Harde. We hebben allemaal gemeenschappelijke doelen: kwaliteit, tijd en aandacht.

Op zaterdag 26 juni zal er een actiedag georganiseerd worden ten behoeve van dit mooie initiatief. Verdere informatie over deze dag zal zeer binnenkort volgen.

G-voetbal 't Harde groeit als kool