Op 5 en 6 mei werd er door S.V. ‘t Harde een voetbal 2-daagse georganiseerd. Trainer Arie Paauwe heeft met een groot arsenaal aan trainers, 80 kinderen per dag getraind. Er was een veelzijdig programma samengesteld voor alle kinderen waarbij allerlei voetbaloefeningen aan bod kwamen. Bootcamp Oldebroek was ook aanwezig om een gedeelte van de trainingen te verzorgen. Met een goed verzorgde lunch en een leuke bingo tussendoor hebben de spelers en speelsters zich goed vermaakt. De weersomstandigheden waren wat minder, daarom een groot compliment voor alle deelnemers dat ze allemaal aanwezig waren op beide dagen. Met het karakter van deze spelers en speelsters zit het wel goed!

S.V. ‘t Harde blijft de komende tijd onderlinge wedstrijden organiseren voor de jeugd, om zo met elkaar bezig te blijven in deze coronatijd. Mocht je interesse hebben om ook mee te trainen doordeweeks en op zaterdag een onderlinge wedstrijd of met een activiteit mee te doen, meld je aan via ledenadministratie@svtharde.nl en doe rest van het seizoen mee met de activiteiten. Wij gaan ervan uit dat er in het nieuwe seizoen weer competitie gespeeld kan worden.