De beide G-teams van S.V. ’t Harde gaan voor een eigen spelersbus om naar de uitwedstrijden te kunnen rijden. Onlangs heeft de eerste actie plaatsgevonden, een collecte in samenwerking met fonds gehandicaptensport. Onze G-spelers zijn samen met een aantal vrijwilligers van S.V. ’t Harde de deuren in ’t Harde langsgelopen met een collectebus. Opbrengst van deze actie was ongeveer € 2.000,00. Van dit bedrag vloeit 50% naar fonds gehandicaptensport en de andere 50% is voor de nieuwe spelersbus. Een mooi bedrag opgehaald door onze spelers. In het najaar is er weer een collectemogelijkheid. Dit gaan wij dan ook weer optuigen om te zien dat wij aan het eind van het jaar genoeg geld voor een spelersbus hebben.

Inmiddels zijn er ook bedrijven die van onze actie gehoord hebben en zijn ook bereidt om een bedrag te storten. Dit loopt inmiddels ook al mooi op, de komende week komen wij hier nog op terug. Tevens zal er een actiedag in het winkelcentrum van ’t Harde gaan plaatsvinden. Datum en programma zal binnenkort bekend gemaakt worden. Al met al veel ideeën om het geld voor de spelersbus bij elkaar te krijgen. Wij willen een ieder die tot op heden meegewerkt heeft alvast bedanken en hopen op nog meer hulp voor de komende periode.

Via de onderstaande QR-code of door hier te klikken kunt u nog steeds een donatie doen om onze spelers te steunen bij deze geweldige actie!