Zaterdag 10 april wordt de jeugd tot en met 13 jaar onder handen genomen door het eerste elftal van S.V. ’t Harde. Elke week wordt er door de jeugd twee keer getraind en is er op zaterdag een activiteit om zo normaal mogelijk door te draaien in deze tijden. Vanaf 9.00 uur starten de JO-8/JO-9 met de training.

Voetbalschool
Om 10.00 uur is er ook weer de S.V. ’t Harde voetbalschool op het hoofdveld. Onder leiding van Arie Paauwe en zijn trainsters wordt de jongste jeugd de beginselen van het voetbalspel bijgeleerd. Iedereen kan hieraan deelnemen van 4 tot en met 7 jaar. Kom in je trainingspak en voetbal- of sportschoenen naar het sportpark en de trainers vangen je op. Een mooie manier om kennis te maken met de voetbalsport.

Toernooien & onderlinge wedstrijden
Zoals elke zaterdag worden er weer onderlinge wedstrijden gespeeld op de velden van Sportpark Schenk. Alle teams met spelers tot en met 26 jaar willen wij zoveel mogelijk bezighouden. Tot op heden gaat dit prima. Helaas mag er nog steeds geen publiek aanwezig zijn tijdens deze wedstrijden. Maar het belangrijkste is dat alle spelers zoveel mogelijk blijven sporten.