Van zes spelers naar eenentwintig spelers en twee teams: al vijftien jaar is het G-voetbal een volwaardig onderdeel van S.V. ’t Harde. Daarom willen wij met onze vereniging – die saamhorigheid en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan – een spelersbus aanschaffen voor uitwedstrijden. Zo kunnen onze spelers van de G-teams gezamenlijk optrekken en hoeven ze niet apart gebracht te worden.   

Fonds Gehandicaptensport

Steun het G-voetbal   

Het is belangrijk dat niemand buiten spel staat, want sport is voor iedereen, of je nou een beperking hebt of niet. Onze G-sporters met een beperking hebben een kwaliteit en kwaliteit is geen beperking! Daarom vragen wij jouw steun voor de verwezenlijking van een spelersbus voor het G-voetbal, want alle kleine beetjes helpen. Van elke donatie gaat vijftig procent naar onze eigen club en vijftig procent naar Fonds Gehandicaptensport, een fonds dat zich inzet om sport voor iedereen met een handicap vanzelfsprekend te maken.  

Zo doneer je  

De leden van onze G-teams komen langs de deuren om geld op te halen in de week van 5 april. Tevens is er een online collecte opgezet, doneren kan door hier te klikken of via onderstaande QR-code. Mocht je willen doneren, dan zijn wij jou erg dankbaar. Wie weet kunnen we eind dit jaar een spelersbus voor onze G-teams aanschaffen!  

https://qr3.ideal.nl/2d21a66d-0854-482c-83cb-df5060255d54