Op de laatste zaterdag van deze winter werden de laatste wedstrijden voor de Rabobank wintercompetitie gespeeld. In de afgelopen weken werd deze interne competitie voor diverse leeftijdscategorieën georganiseerd. Elk team, met een eigen leider, speelde wedstrijden onder leiding van onze clubscheidsrechters. Volop beweging en betrokkenheid met elkaar in deze bijzondere tijden.

Klassement
Bij de oudste jeugd werd er ook een individueel klassement bijgehouden. De resultaten van de spelers werden elke week bij elkaar opgeteld. Eindstand: 1) Jelle Jongetjes (17-1) met 37 punten 2) Jeffrey Knikker (19-2) met 35 punten en nummer 3)Daan van Gelder (19-1) met 32 punten.

Voetbalschool
Ook de voetbalschool is bijna de gehele winter doorgegaan. Kinderen van 4-7 jaar leren elke zaterdagmorgen vanaf 10.00 uur de beginselen van het mooie voetbalspel.

Nieuwe activiteiten
Er komen opnieuw volop activiteiten aan. De komende twee weken zijn er weer onderlinge toernooien, waar ook de spelers tot en met 26 jaar bij betrokken worden. Ook wordt er een alternatieve activiteit voor alle jeugdteams georganiseerd. Daarna kijken wij opnieuw verder wat er op dat moment mogelijk is. De basis is: 2x per week trainen en op zaterdag ook voetballen. Zo blijven wij allemaal toch goed in conditie en kunnen we onze hobby uitoefenen.

Lid worden
Nog geen lid van S.V. ‘t Harde en wel belangstelling om te gaan voetballen? Meld je dan aan via www.svtharde.nl/jeugdledenactie en je kan vrijblijvend meetrainen en meedoen met de onderlinge wedstrijden.