Vrijdagavond 26 maart om 20:30 uur organiseren wij vanuit de supportersvereniging een online pub- quiz. Dit doen wij om in deze tijd toch nog een beetje in verbinding met elkaar te kunnen zijn.

De Pub-quiz wordt gehouden doormiddel van een zoom-meeting met onze enige echte Quiz- master: Bart-Jan Olthuis. De quiz zal zo’n 1,5 uur duren 

Iedereen die mee wil doen kan zich aanmelden voor donderdag 25 maart 18.00 uur door een mailtje te sturen naar sjoerdbosscha@gmail.com of een appje naar 0657992479 vermeld hierbij je naam, e-mail adres en telefoon nummer. Op de dag van de quiz krijgt iedereen een mail met de link en verdere instructies om deel te kunnen nemen. 

Het enige waar jullie voor moeten zorgen is een laptop om de quiz op te volgen en een mobiele telefoon om te gebruiken als stemkastje. Voor de 3 beste deelnemende teams staat er nog een mooi prijsje klaar. Deelname kost 10,- per link en dit kan overgemaakt worden doormiddel van een Tikkie.

Ps. Zorg er voor dat het programma Zoom is geïnstalleerd op je laptop/pc. Wij hopen jullie allen de 26ste digitaal te ontmoeten en er een leuke avond van te maken! 

Kan een afbeelding zijn van tekst