Op zaterdag 27 februari werd de tweede ronde van de Rabobank voorjaarscompetitie afgewerkt. Net als vorige week waren de omstandigheden perfect om te voetballen. Het kunstgras werd ingeruild voor het hoofdveld, dat er strak uit zag met de belijning erop!

Succestrainers
De week winnaar deze week was team Zwart, oftewel het team dat zonder hesjes speelde. Het kon niet anders dat ook dit keer het winnende team onder begeleiding van Frank en Dinesh stond. 

Winnend team
Team zwart bestaand uit de spelers: Hidde Keijlstra (19-2), Niels Elskamp (15-1), Luuk Struik (17-1), Stan Timmers (17-1), Thomas van Dijk (17-2), Jeffrey Knikker (19-2), Dani Vlieger (19-1) en Xander Polinder (19-1) kregen uit handen van de toernooileiding de weekprijs. 

Weekprijs
De weekprijs, een waardebon t.w.v. € 5,00, vrij te besteden bij SB Food uit ‘t Harde, werd ook uitgereikt aan het team ‘Groen’ dat vorige week het toernooi won.

Tussenstand
De tussenstand na twee weken laat zien dat twee spelers op dit moment bovenaan staan in het klassement: Jeffrey Knikker en Stan Timmers. A.s. zaterdag volgt de derde ronde van de voorjaarscompetitie.