Zaterdag 20 februari start de jeugd van S.V. ’t Harde met de Rabobank wintercompetitie, die vier weken duurt. Er wordt in verschillende leeftijdscategorieën een onderlinge competitie afgewerkt op een half speelveld.

Programma
De jeugd onder de 8/9 jaar en de onder de 11 jaar teams (behalve JO11-1) spelen eigenlijk net als alle zaterdagen hun eigen onderlinge wedstrijden. Vanaf 10.15 uur gaan de JO11-1/JO13 teams/JO15-2 en 1e jaar JO15-1 spelers in gemixte teams tegen elkaar spelen. De indeling van de teams wordt door de organisatie geregeld. Om 11.30 uur gaan de meiden van S.V. ’t Harde in gemixte teams het tegen elkaar opnemen tot ongeveer 13.00 uur. Daarna gaan de 2e jaar JO15-1 spelers en de spelers van JO17-1/2 & JO19-1/2 spelers het in gemixte vorm tegen elkaar opnemen. De wedstrijden staan onder leiding van een scheidsrechter en de organisatie regelt de teamindelingen en houdt de standen bij.

Freestyle evenement
Met de Rabobank wintercompetitie willen wij weer op een leuke manier invulling geven aan de voetbalzaterdagen voor de jeugdspelers. Voor de jongste jeugd wordt er op 27 februari ook een Freestyle evenement geregeld. Onder leiding van een aantal Freestyle voetbaltrainers wordt de jeugd nieuwe voetbalkunsten aangeleerd.

Geen publiek
Helaas mag er nog steeds geen publiek aanwezig zijn op het sportpark en uiteraard vinden deze voetbalactiviteiten plaats onder de geldende coronaregels.

Voetbalschool
De voetbalschool draait ook gewoon door, de trainsters ontvangen de jongste jeugd onder leiding van Arie Paauwe op het veld om 10.00 uur. Als je mee wilt doen bij de voetbalschool, kom dan op zaterdagmorgen langs en leer de eerste voetbalvaardigheden op een leuke manier.

Sportieve afleiding
In deze lastige tijd probeert S.V. ’t Harde het maximale te organiseren voor de jeugd. Na vele onderlinge wedstrijden op de zaterdag en een aantal Bootcampsessies op de zaterdag blijven wij ook nu gewoon 2x per week trainen en zaterdags vindt er een sportactiviteit plaats. Zo blijven onze jeugdleden sportieve afleiding houden, erg belangrijk in deze tijd.

Nog geen lid?
Wil je lid worden van S.V. ’t Harde, meld je aan via https://www.svtharde.nl/aanmeldformulier-s-v-t-harde/, dan kun je ook meedoen met al deze mooie  activiteiten.