S.V. ‘t Harde probeert in deze tijden volop door te gaan met sporten. Alle jeugdteams trainen nog 2x per week en op de zaterdagen wordt er elke week getraind of onderlinge wedstrijden gespeeld.

Afgelopen zaterdag werd er door de jongste jeugd en bij de voetbalschool lekker gevoetbald. Vanaf onder de 13 teams en ouder was er een bootcamp geregeld. Ieder team (soms met begeleiding) werd een half uur onder handen genomen door professionele bootcamptrainers van Bootcamp Oldebroek.

Ondanks de omstandigheden waarin wij met ons allen zitten, kunnen wij toch spreken van een geslaagde zaterdag. Alle jeugdspelers zijn weer lekker aan de bak geweest.

Komende weken wordt er op het sportpark een schoolvoetbaltoernooi door S.V. ‘t Harde georganiseerd op de dinsdag- en donderdagmiddag. Opgeven kan via toernooicommissie@svtharde.nl. Op dinsdag voor de groepen 3/4&5 en op donderdag de groepen 6/7&8. De wedstrijden beginnen om 14.30 uur en teams bestaan uit 5 spelers (waarbij er max  3 op voetbal mogen zitten). De komende 2 weken zal dit toernooi georganiseerd worden.

6 februari is er wederom een bootcamp middag voor alle jeugdteams. Zo willen wij met elkaar fit deze periode doorkomen.

Wil je lid worden van S.V. ‘t Harde? Meld je aan via de website www.svtharde.nl en submap contact. Daar komt het aanmeldingsformulier tevoorschijn.