Al geruime tijd is Adfence Sierhekwerk en Constructie een zeer gewaardeerd sponsor van S.V. ‘t Harde. Naast de sponsoring maakt de vereniging regelmatig gebruik van haar dienstverlening of producten. Adfence valt onder de vlag van moederbedrijf Montagebedrijf Focus 4+. Bij de twee bedrijf zijn een aanzienlijk aantal S.V. ‘t Harde-leden werkzaam. De Topsponsor zoekt nu uitbreiding van het werknemersbestand en heeft onderstaande vacature beschikbaar.

Gemotiveerde hekwerkmonteurs

Wij komen graag met jou in contact als jij die aanpakker bent die samen met de voorman onze hekwerken nauwkeuring en met oog voor detail monteert bij onze opdrachtgevers. Je vindt het geen probleem om door heel Nederland te reizen en je bent fulltime beschikbaar (40 uur per week).

Wat ga je doen:
– Je monteert allerlei voorkomende hekwerken
– Je werkt goed samen met de meewerkend voorman
– Je bent bereid om eventueel met de werkbus te rijden.

De persoon die wij zoeken:
– Heeft technisch inzicht en werkt graag met de handen
– Werkt nauwkeurig
– Kan goed samenwerken
– Is gemotiveerd en weet van aanpakken
– Is leergierig
– Is flexibel en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit
– Is bij voorkeur op korte termijn beschikbaar
– Is woonachtig in de regio ‘t Harde, Elburg, Nunspeet, of nabije regio.

Wij bieden:
Een afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is en waarbij je veel in de buitenlucht werkt. Ons bedrijf heeft een prettige, informele werksfeer en korte lijnen. Het salaris is conform CAO klein metaal.

Reageren:
Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Kom bij ons aan, bel 06-49492776 of mail je CV naar focus4montage@live.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Montagebedrijf Focus 4+
Spoorstraat 19, 8084 HW ‘t Harde
www.Focus4.nl