S.V. ’t Harde gaat in samenwerking met Stichting Wiel op een 4-tal doordeweekse middagen een voetbaltoernooi organiseren voor de basisschooljeugd op sportpark Schenk. Op dinsdag 26 januari wordt er gestart met een toernooi voor de jeugd uit groep 3, 4 & 5 en donderdag 28 januari zijn de groepen 6, 7 & 8 aan de beurt. Een week later op dinsdag 2 februari en donderdag 4 februari wordt in dezelfde categorie nog een keer een zelfde toernooi georganiseerd. De toernooien starten na de reguliere lestijden. Iedereen kan meedoen , ook al zit je niet op voetbal!

Geef je op
Er wordt met teams bestaande uit 5 spelers tegen elkaar gestreden. Er mogen maximaal 3 spelers op voetbal zitten per team (lid van een voetbalvereniging zijn). Alleen kinderen vanuit de basisscholen uit ’t Harde mogen zich opgeven. Dit i.v.m. de geldende coronamaatregelen. Opgeven van teams kan per e-mail via toernooicommissie@svtharde.nl.

Geen team? Geen probleem!
Ook als je zelf geen team kunt samenstellen en wel graag wilt meedoen, dan mag je je aanmelden. De toernooicommissie zal je dan in een team indelen. Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes. Gemengde teams is prima, maar ook teams bestaand uit alleen maar jongens of alleen meisjes is akkoord.

Vrijwilligers
Helaas mogen er geen ouders komen kijken, maar de kinderen worden door de vrijwilligers van S.V. ’t Harde begeleid. Uiteraard mag u zich ook als vrijwilliger aanmelden via bovenstaand e-mailadres.

Bootcamp voor oudere jeugd
Met dit initiatief wil S.V. ’t Harde meehelpen om de jeugd zoveel mogelijk te laten bewegen in deze bijzondere tijden. Voor de oudere jeugdleden van S.V. ’t Harde wordt er per team een 2-tal bootcampmiddagen georganiseerd op de zaterdagmiddag. Dit zal op 23 januari en 6 februari plaatsvinden i.s.m. Bootcamp Oldebroek op Sportpark Schenk.

Voetbalschool
Voor de jongste jeugd (4-6 jaar) is er elke zaterdagmorgen om 10.00 uur de voetbalschool. Hier kunt u uw kind gewoon naar toebrengen. Arie Paauwe zal met zijn team van trainsters uw kind de beginselen van het voetbal leren.

Meer jeugdactiviteiten
Mocht de huidige lockdown nog langer aanhouden, dan zal S.V. ’t Harde de komende weken meer activiteiten voor de jeugd uitrollen. Houdt daarom ook onze website in de gaten.