Dit seizoen hebben wij weer in samenwerking met onze trouwe sponsor topslagerij “Van de Weg” een vleesactie. De producten worden weer verkocht via de voorverkooplijsten. Alle teams krijgen een intekenlijst. Ook zal er een digitale intekenlijst op de website geplaatst worden.

Zorg met elkaar dat er zoveel mogelijk van deze kwaliteitsproducten verkocht worden. Opbrengst komt weer ten goede aan de verbouwingen die wij aan het realiseren zijn. Het is voor iedereen zichtbaar hoe onze accommodatie aan het opknappen is. Dit kan alleen met steun van iedereen voor dit soort acties.

Hoe kan ik bestellen?
De intekenlijsten worden vanaf 18 januari verstrekt en op de website geplaatst. Deze lijsten kunnen tot en met 19 februari ingeleverd worden bij Wilco Palm, Vale Ouwelaan 132 in ‘t Harde. Betalingen kunnen contant, via een tikkie of per bank overgemaakt worden. Dit zal ook op de intekenlijsten vermeld staan.

Je kan de bestelling echter ook gemakkelijk online doorgeven via deze bestelknop:

Op dinsdag 2 maart en woensdag 3 maart zullen de producten worden uitgedeeld in de kantine tussen 17:00 uur en 19:00 uur. De opbrengst van de actie zal gebruikt worden ten behoeve van de verbouwingen die in de komende jaren zullen plaats vinden.

De bedoeling is dat wij in het voorjaar weer verder gaan met de renovatie van onze gebouwen. Laten wij er met elkaar voor zorgen dat de opbrengst van deze actie hoog wordt.

Wat kan je allemaal bestellen?

1 liter snert € 4,00
1 kilo half-om-half rollade € 10,00
1 kilo varkens-rollade € 8,00
1 kilo kip-rollade € 10,00
3 rookworsten € 7,50
4 grote gehaktballen € 6,00
1 kilo balkenbrij € 7,00