René van ’t Goor wordt met ingang van het seizoen 2021/2022 de nieuwe hoofdtrainer van S.V. ´t Harde. Hij volgt hiermee Egbert Kragt op, die onze club na 4 seizoenen gaat verlaten. Het wordt voor René zijn debuut als hoofdtrainer van een 1e elftal.

Het bestuur en TC zijn buitengewoon content met de aanstelling van René. Voor een vereniging als de onze is het prachtig dat de hoofdtrainer een echte ‘Hardenees’ is. Maar, vooral het bezit van de juiste competenties gaf de doorslag om met hem in zee te gaan. René is een voetbaldier pur sang, een echte liefhebber, die spelers kan meenemen in zijn enthousiasme.

René behaalde zijn UEFA-B diploma in 2017 en fungeerde 3 jaar als assistent onder Egbert Kragt.  Dit seizoen heeft hij de JO17-1 onder zijn hoede.

In de afgelopen jaren heeft René vele functies vervuld. Hij trainde zo’n beetje alle jeugdteams en was ook zeer succesvol als trainer van S.V. ’t Harde 2. Onder zijn leiding bereikte ‘Ut Tweede’ zelfs de reserve 1e klasse! René was ook enkele jaren actief als bestuurslid Voetbalzaken. Onze toekomstige hoofdtrainer kent de selectie door en door en weet ook precies welke talenten er in de jeugd aan zitten te komen. Erg belangrijk voor onze club, waar we het van de jeugd moeten hebben.

We wensen René alvast heel veel succes en plezier als hoofdtrainer van S.V. ’t Harde.

Namens TC en bestuur,

Edwin van Egteren