Afgelopen zaterdag 31 oktober is het team JO19-1 van S.V. ’t Harde in een nieuw wedstrijdtenue gestoken door Verkeersschool Kniest uit Elburg. Het bedrijf, ook bordsponsor bij S.V. ’t Harde, is hiermee na twee eerdere verlengingen opnieuw voor een periode van 3 jaar de tenuesponsor van het oudste jeugdteam van de club. De teamsponsoring komt hiermee op een unieke 10 jaar. Uit handen van Verkeersschool eigenaresse Jacoline Kniest kreeg het team de tenues aangeboden. Als dank bood de aanvoerder van het team de sponsor een smakelijke attentie aan. Uiteraard zijn wij als vereniging zeer blij met deze mooie sponsoring. Jan van der Vegte overhandigde namens het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde aan Jacoline Kniest een mooi boeket bloemen.

Rijbewijs halen in Elburg en omgeving?
Maar dan wel op het hoogste niveau, in een samen met jou te bepalen haalbare periode op een veilige en verantwoorde manier? Dan kun je vast met Verkeersschool J. Kniest door de bocht. Verkeersschool J. Kniest in Elburg staat namelijk voor kwaliteit, aandacht en nauwkeurigheid. Autorijden is een vaardigheid die tegenwoordig veel van je vergt vanwege de toenemende drukte op de weg. Goede kennis is dan van groot belang. Sterker nog: Deskundigheid is een must!

Autorijlessen op het hoogste niveau

Je zult dit dan ook terug vinden in je lessen: kennisoverdracht tot in detail. Bovendien moet jij tenslotte, nu en straks, tevreden en zeker achter het stuur zitten!

Sponsoring
Verkeersschool J. Kniest Elburg & SV ’t Harde. Sportief zijn, kunnen incasseren en tactisch kunnen denken zijn niet alleen eigenschappen die je moet hebben tijdens het deelnemen aan het verkeer. Ook in de voetballerij zijn dit belangrijke kenmerken. Afgezien daarvan is de sfeer bij SV ‘t Harde op en rondom de velden van ‘De Schenk’ gezellig en gastvrij te noemen. Ben je voetballer of voetbalster bij SV ‘t Harde en ga je een rijopleiding volgen bij Verkeersschool Kniest dan krijg je een leuk welkomstcadeau. Je krijgt namelijk je theorieopleiding gratis aangeboden!

Verkeersschool Kniest
06 – 21862574
0525- 686601
info@verkeersschool-kniest.nl
www.verkeersschool-kniest.nl