Al jaren is de Rabobank Noord Veluwe nauw betrokken bij onze vereniging. Rabobank is al vanaf het seizoen 2016-2017 hoofdsponsor van de S.V. ’t Harde Jeugd. Afgelopen zaterdag is de handtekening gezet onder een vernieuwd contract. Bert van Dijk, namens de Rabobank, en Michiel Vlijm, namens S.V. ’t Harde, tekenden voor een verlenging van nog eens drie seizoenen. Dat betekent onder andere dat de Rabobank ook de komende jaren betrokken blijft bij onze vereniging en dat alle teams tot en met de JO-13 zijn voorzien van Rabobank tenues.

Door sponsoring steunt de Rabobank verenigingen om hun sportieve en maatschappelijke rol te kunnen vervullen. De projecten die zij als lokale bank ondersteunen, geven invulling aan hun maatschappelijke betrokkenheid. Samen de Noord-Veluwe sterker maken. Naast de bancaire dienstverlening ondersteunen ze, via Rabo ClubSupport en het Rabofonds Noord Veluwe, de lokale gemeenschap.

Daarnaast steunen S.V. ’t Harde en de Rabobank, Stichting Veluwse Wensambulance. Als blijk van deze steun wordt er een bord geplaatst langs het hoofdveld. Bij het tekenmoment was Stichting Veluwse Wensambulance ook aanwezig met één van hun ambulances.

Stichting Veluwse Wensambulance heeft als doel het aanbieden van comfortabel en professioneel vervoer voor mensen in een (pre)terminaal stadium met indicatie ambulancevervoer. Dit vervoer bieden zij aan ten aanzien van een bepaalde wens of behoefte. Voor het vervullen van die ene wens kan de inzet van een wensambulance zo belangrijk zijn! “Nog een keer het ouderlijk huis zien” of “De trouwerij van mijn kleinzoon bezoeken”. Het zijn voorbeelden van wensen die de zieke medemens nog kan hebben. Namens het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde gaat de grote dank voor deze verlenging uit naar Rabobank Noord Veluwe.