Afgelopen vrijdag avond, voorafgaand aan hun tweede speelavond, ontving het nieuwe 35+2 team van S.V. ‘t Harde gesponsorde jassen van SB Foodcorner. Eigenaar Stefan Brink, tevens ook speler van het team, overhandigde de jassen aan zijn teamgenoten. Stefan Brink van SB Foodcorner tekende voor deze sponsoring onlangs al de sponsorovereenkomst in de keuken van zijn bedrijf. Mark Timmers van de sponsorcommissie overhandigde Stefan een mooi boeket bloemen als dank voor deze mooie kledingsponsoring.

SB Foodcorner is onderdeel van SB Food. Dit jaar zijn wij begonnen als  uitbater van het horecapunt op zwembad ‘De Hokseberg. Door alle Corona maatregelen werd al snel duidelijk dat onze planning omgegooid moest worden! Waar we later in het jaar ons wilden richten op het thuisbezorgen, hebben we dit naar voren gehaald! 3 april ging onze thuisbezorging van start en het bleek een schot in de roos. De vraag bleek groter dan we in eerste instantie aankonden. Na enige investeringen en aanpassingen kunnen we spreken dat het loopt! We blijven nog steeds groeien en dat komt door onze naamsbekendheid in ‘t Harde en daarbuiten! Inmiddels is iedereen al 2 van onze bezorgfietsen tegen gekomen.

Wij bakken frites,snacks en alles wat daarbij hoort! De kritische geselecteerde snacks zorgen voor hoge kwaliteit in ons assortiment. Ook blijven wij ons assortiment constant optimaliseren met leuke aanbiedingen en verassende producten! Volg ons op FB en Instagram voor alle aanbiedingen en acties.                   

Op www.sbfoodcorner.nl staat onze menukaart met volop keuze. Hier kunt u bestelling plaatsen en online betalen. Wij zorgen dan dat het eten op u gekozen tijdstip aan huis wordt geleverd!

Voer de actiecode: svtharde in en ontvang 5% korting op u bestelling!

Met smakelijke groet, Stefan Brink en zijn team

SB Foodcorner

Wolkamerweg 42
8084 GX ’t Harde

0645633327

www.sbfoodcorner.nl

www.facebook.com/sbfoodcatering

www.instagram.com/sbfoodcorner